اخذ مجوز قطعی مهندسی فضای سبز در مقطع کارشناسی

دکتر کوخایی زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام از اخذ مجوز قطعی رشته کارشناسی مهندسی فضای سبز از طرف شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کوخایی زاده اظهار داشت: حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در راستای انجام مأموریت‌های محوله و برنامه استراتژیک توسعه راهبردی دانشگاه و طرح تحول در حوزه آموزش، اقدام به پیگیری ایجاد رشته مهندسی کارشناسی شهرسازی نمود، که با حمایت ریاست محترم دانشگاه  جناب آقای دکتر علی‌محمدی در تاریخ  1401/09/21 دفتر شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با صدور مجوز قطعی این رشته در دانشگاه ایلام موافقت به عمل آورد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: رشته کارشناسی مهندسی فضای سبز، دارای قابلیت‌های کاربردی و فنی همراه با بازار کار مناسب است.

دکتر کوخایی زاده یادآور شد: رشته مهندسی فضای سبز به دلیل ماهیت بین رشته­‌ای بودن آن (علوم و مهندسی باغبانی و معماری) ظرفیت مناسبی برای تلفیق علم، هنر و پیشه باغبانی و معماری و تربیت افراد آگاه با اصول معماری منظر است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، افزود: مواد درسی این رشته شامل دروس عمومی، کشاورزی، معماری و عمران می‌­باشد، که دانشجویان در طی یک دوره چهار ساله؛  کارآیی لازم را کسب می­‌کنند.

اخذ مجوز قطعي مهندسي فضاي سبز در مقطع کارشناسي