آزمون قضاوت ویژه شوراهای حل اختلاف روز جمعه در دانشگاه برگزار می گردد

آزمون قضاوت ویژه شوراهای حل اختلاف روز جمعه 96/4/30 با حضور 657 داوطلب در دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره برگزاری این آزمون اظهار داشت: آزمون قضاوت ویژه شوراهای حل اختلاف صبح روز جمعه 96/4/30 با شرکت 657 داوطلب شامل تعداد 248 زن و 411 مرد در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی  دانشگاه برگزار می گردد.

دکتر نعمتی تأکید کرد: از داوطلبان محترم تقاضا داریم، مفاد مندرج در دفترچه آزمون را به دقت مطالعه و در روز برگزاری آزمون رعایت نمایند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اضافه کرد: فرآیند برگزاری آزمون از ساعت 8:30 صبح آغاز و درهای ورود به جلسه امتحان نیم ساعت قبل از شروع فرآیند بسته خواهد شد، لذا کلیه داوطلبان می‌بایست قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.

آزمون قضاوت ويژه شوراهاي حل اختلاف روز جمعه در دانشگاه برگزار مي گردد