تسلیت به مناسبت شهادت علی قلی زاده جوان ایلامی در حادثه تروریستی 17 خرداد مجلس شورای اسلامی

«بسم رب الشهداء و الصدیقین»

علی قلی‌زاده جوانی ایلامی که برای دیدار با یکی از نمایندگان استان جهت تأمین نیاز مالی مسجد روستای بابامراد عُلیا از توابع بخش آسمان آباد شهرستان چرداول به تهران سفر کرده بود؛ در حادثه تروریستی روز چهارشنبه 96/03/17   مجلس شورای اسلامی به شهادت رسید.

روابط عمومی دانشگاه ضمن محکومیت شدید حوادث تروریستی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و مجلس شورای اسلامی؛ شهادت مظلومانه جوان ایلامی شهید علی قلی زاده را به خانواده محترم وی و مردم شریف استان تسلیت عرض نموده؛ از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت می نماید.

روابط عمومی دانشگاه

تسليت به مناسبت شهادت علي قلي زاده  جوان ايلامي در حادثه تروريستي 17 خرداد مجلس شوراي اسلامي