خبرهایی کوتاه از دانشگاه

دانشگاه 90 درخواست پذیرش دانشجو از نقاط مختلف عراق دارد

دانشجویان دانشگاه در  جشنواره همگانی بهاره دانشگاههای استان در رشته کشتی 5 مدال کسب کردند

در دانشکده ادبیات و علوم انسانی در 2 سال اخیر مجوز دو رشته تحصیلی جدید اخذ شده و هماهنگی لازم برای اخذ مجوز 4 رشته دیگر در حال انجام است.

ساختمان جدید دانشکده کشاورزی با زیر بنای 6139  متر مربع در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمایشگاه، 30 اتاق یک نفره و دو نفره مربوط به اساتید، 11 اتاق اداری،  1 سالن مطالعه، 1 سایت کامپیوتر و 1سالن  آمفی تئاتر  در دست احداث است؛ که در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.

امسال سطح برداشت محصولات مزرعه دانشگاه در مهران نسبت به سال گذشته علیرغم کم بارانی 10 درصد افزایش یافت.

اعزام 10 دانشجوی دوره دکتری دانشگاه برای استفاده فرصت  تحقیقاتی در سال های 95 و 96

مدیریت دانشگاه  در انتخابات ریاست جمهوری 29 اردیبهشت  توانست شعار «زنده باد مخالف من» را محقق کند. مدیریت دانشگاه به تشکلهای دانشجویی منتقد دولت یازدهم یعنی دولت مورد علاقه اش، اجازه داد دولت را نقد کنند؛ هر چه دوست دارند بر علیه دولت مورد علاقه اش حرف بزنند، تریبون  آزاد با عنوان اولین رئیس جمهور یک مرحله ای اجرا کنند،  مراسم ترحیم دولت یازدهم را برگزار نمایند، نمایشگاه عکس، فیلم و غیره بر علیه دولت برگزار نمایند.

خبرهايي کوتاه از دانشگاه