اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علی اکبری: پرتاب موشکهای سپاه در روزها اخیر، اقدامی بجا و حساب شده بود؛ برای دفاع از عظمت ایران و ضرب شصتی به دشمنان ایران در منطقه و جهان و به خصوص  اسرائیل و عربستان، که موجبات خرسندی تمام مردم را فراهم کرد.

حجت الاسلام غیاثی: برای ما دین معیار ماست، در هر کار و اقدامی در حوزه های مختلف پژوهشی، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی؛ دین ملاک است.

دکتر نعمتی: در دو سال گذشته 11 نفر از اعضای هیات علمی به رتبه دانشیاری و سه نفر به رتبه استاد تمامی ارتقاء یافته اند.

دکتر شیرخانی: در سه ماه نخست سال 96، تعداد28 کارگاه توسط انجمنهای علمی برگزار گردیده است.

حجت الاسلام جوراب چی:  دانشجویان از تعامل و همکاری  مدیریت دانشگاه  خیلی راضی هستند.

دکتر عدالتی: ثبت‌نام برای وام ویژه دکتری بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان از13  خرداد آغاز شده و تا 15 تیرماه انجام می‌شود. بازپرداخت وام ویژه دکتری پس از دو سال تنفس و در اقساط بلند مدت 60 ماهه خواهد بود

آقای فتاحی دبیر روابط عمومی دانشگاه های منطقه 5: نهمین نشست مدیران روابط عمومی دانشگاهها و پارک های علمی و فناوری منطقه 5 کشور هفته آینده در دانشگاه کردستان برگزار می گردد.

خانم دکتر صالحی پور: جشنواره بهاره دانشجویان در 5 رشته و جشنواره هفته خوابگاهها در 8 رشته برگزار گردید.

اخبار کوتاه دانشگاه