10 نکته کلیدی درباره مصاحبه جدید معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

آقای دکتر محمد رضا شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه؛ طی مصاحبه ای در تاریخ 22/3/96 جهت گیریها، اهداف و برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را تشریح کرد؛ که بخش اول آن در سایت دانشگاه منتشر شده و بخش دوم نیز در روزهای آینده منتشر خواهد شد، از لابلای سخنان دکتر شیرخانی 8 نکته کلیدی به شرح ذیل حائز اهمیت است:

1-تمام برنامه های فرهنگی دانشگاه به دانشجویان واگذار شده و معاونت فقط نظارت دارد.

2-کیفیت برنامه های مذهبی دانشگاه افزایش یافته است.

3-زمینه برای عرضه افکار متفاوت دانشجویان در چارچوب قانون فراهم شده است.

4-آمار حضور دانشجویان در برنامه های مختلف فرهنگی افزایش یافته است.

5-نشاط و شادابی دانشجویان بیشتر شده است.

6-علیرغم مشکلات مالی چند سال اخیر؛ مدیریت دانشگاه با تمام توان به اجرای برنامه های فرهنگی کمک کرده است.

7-بین دانشجویان و اعضای هیات عالمی همفکری لازم شکل گرفته؛ که این امر در  افزایش  کیفیت کارها و برنامه ها تأثیر داشته است.

8-از هر 3 دانشجو در سال 95، یک نفر به اردوهای مختلف اعزام شده است.

9-استعداد دانشجویان برای انجام امورات در بخشهای مختلف تحسین برانگیز است.

10-خلاقیت، تلاش و جدیت دانشجویان در جریان برنامه های فرهنگی مایه مباهات دانشگاه است.