کانون همیاران سلامت دانشگاه از طرف معاونت امور دانشجویان وزارت علوم مورد تقدیر قرار گرفت

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در اولین همایش کانون های همیاری سلامت دانشگاه های سراسر کشور که در اردیبهشت ماه  دردانشگاه تهران برگزار گردید؛ کانون دانشجویی همیاران سلامت دانشگاه از طرف  معاونت امور دانشجویان وزارت  علوم شایسته تقدیر شناخته شد.

مرکزمشاوره دانشگاه ،کسب این موفقیت ارزشمند را که نتیجه پشتیبانی صمیمانه دکتر علی اکبری رییس دانشگاه ،دکترعدالتی معاون دانشجویی ،آقای سعید داراب خانی دبیر کانون همیاران سلامت دانشگاه واعضاء شورای مرکزی این کانون بوده است را به جامعه دانشگاهی تبریک می گوید.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت، برای اعضای کانون همیاران سلامت دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.