برگزاری نشست اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه

بنا به گزار ش روابط عمومی دانشگاه، نشست اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر از طرف انجمن جامعه شناسی ایران (دفتر دانشگاهی  ایلام) و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با حضور دکتر قاسمی مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه و مدیر دفتر جامعه شناسی ایران در ایلام، دکتر کمالوند دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان و جمعی از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛ صبح امروز در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در این نشست  ابتدا دکتر قاسمی مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه و مدیر دفتر جامعه شناسی ایران در ایلام باعرض خیر مقدم به مدعوین و میهمانان بیان کرد: انجمن جامعه شناسی ایران درصدد است  که مشکلات اجتماعی  همچون اعتیاد را از نظر جامعه شناسی مورد بررسی و تحلیل قرار دهد و این نشت در راستای تحقق این هدف است. دکتر قاسمی تاکید کرد: مبارزه با مواد مخدر نباید فقط به دولتها واگذار شود، برای اینکه آنها به تنهایی نمی توانند کاری را انجام دهند، بلکه باید تمام آحاد مردم و از جمله نخبگان دانشگاهی به این موضوع وارد شوند  تا امر مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شود.  در ادامه این نشست  آقایان دکتر فیض الهی و سلیمان نژاد و خانمها دکتر پیری و دکتر پورنجف به ارائه مباحث مورد نظر خود پرداختند.

برگزاري نشست اجتماعي کردن امر مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه