بخشی از آزمون سراسری سال 96 از فردا در دانشگاه آغاز می گردد

بخشی از  آزمون سراسری سال 1396 روزهای پنج شنبه و جمعه 15 و 16 تیر ماه در دانشگاه برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان ایلام درباره برگزاری آزمون سراسری سال 1396 در دانشگاه بیان داشت: آزمون سراسری سال1396 به منظور پذیرش دانشجو برای دوره های روزانه، شبانه (نوبت دوم)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی، پردیس های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و کد رشته های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی روزهای پنج شنبه و جمعه 15 و 16 تیر ماه در دانشگاه برگزار می شود.

دکتر نعمتی درباره تعداد دواطلبین  این آزمون در استان و دانشگاه گفت: در کل استان 12000 دوطلب در آزمون سراسری سال 1396 شرکت خواهند کرد؛ که تعداد 3754 تن در دانشگاه حضور خواهند یافت که از این تعداد،  2238 تن داوطلب خانم و 1516 تن داوطلب مرد در دو حوزه دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی به رقابت خواهند پرداخت.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان ایلام افزود: این آزمون برای داوطلبان گروه های آزمایشی علوم ریاضی، فنی و علوم انسانی صبح روز پنج شنبه، گروه هنر عصر روز پنج شنبه، گروه علوم تجربی صبح روز جمعه و گروه زبانهای خارجی عصر روز جمعه برگزار خواهد شد.

نتایج اولیه این آزمون  در دهه دوم مرداد 96  منتشر خواهد شد.

بخشي از آزمون سراسري سال 96  از فردا  در دانشگاه آغاز مي گردد