زیبا سازی سازه های محرابی شکل محوطه ورودی مسجد دانشگاه

با تأکید دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه و به همت کمیته شهرداری دانشگاه؛  سازه­ های محرابی شکل محوطه ورودی مسجد دانشگاه زیبا سازی شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سازه ­های محرابی شکل محوطه ورودی مسجد  با وجود اینکه پتانسیل مطلوبی برای زیبا سازی محوطه مسجد داشته­ اند، به دلیل فرم خام و رنگ خُنثی با بافت محیط ناسازگار بود و برای نمازگزاران و مراجعین به مسجد بیشتر جنبه سَد معبر ایفا می­ کردند.

با توجه به مطلب فوق الذکر با تأکید دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه و به همت کمیته شهرداری دانشگاه؛ زیبا سازی سازه ­های محرابی شکل محوطه ورودی مسجد دانشگاه در دستور کار قرار گرفت و طرح های مختلفی مطرح گردید، که برای صرفه جویی در هزینه های مربوطه؛ در نهایت تصمیم بر این شد در کوتاه مدت از تصویر سازی و نقاشی بهره گرفته شود.
طرح نهایی تلفیقی است از طبیعت، اشکال هندسی و عناصر  فرهنگ بومی که یادآور ایثار و شهادت هستند؛  مانند لاله های واژگون که منحصر به خطه ی زاگرس است و همچنین استفاده از پلاک و اسلحه که یاد آور فرهنگ جهاد و شهادت است و گل بندی که یادآور شهادت شیر زنان این خطه می باشد.

زيبا سازي سازه هاي محرابي شکل محوطه ورودي مسجد دانشگاه