هشدار به داوطلبان آزمون سراسری

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان ایلام اعلام نمود بر اساس گزارش سایت سازمان سنجش و آموزش کشور با توجه به برگزاری آزمون سراسری مشاهده می شود برخی از افراد و مؤسسات سودجود و کلاهبردار با انجام تبلیغات در فضاهای مجازی  و شبکه های اجتماعی و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری و یا ارتباط و همکاری با طراحان سؤال این سازمان، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری ­ نمایند.

دکتر نعمتی افزود: از داوطلبان و خانواده های محترم ایشان درخواست می شود در نهایت هوشیاری و مراقبت و برای گرفتار نشدن در دام این شیادان، هرگونه خبر مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن های: 88905551 ـ 021­، 36270007ـ026- 08432222015 و یا شماره فکس: 021-88922254  گزارش نموده و یا به یکی از شیوه های ذیل ارسال نمایند:

1-آدرس فضای مجازی@noetbot

2- پست الکترونیکیhefazatazmon@sanjesh.org