فراخوان امریه خدمت وظیفه عمومی وزارت علوم برای دانشجویان دانش آموخته کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درصدد است که تعداد 10 نفر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و یا دکترا را که دارای شرایط ذیل باشند، در قالب امریه خدمت وظیفه عمومی جذب نماید:

1-تاریخ اعزام آنها 96/6/1 باشد.

2-در آزمایشگاه هایی از وزارت علوم که با وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران همکاری دارند، مشغول به کار باشند.

3-فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری بوده و از وضعیت تحصیلی مناسبی برخوردار باشند.

4-از مزایای کسری خدمت سربازی  (همکاران تحقیقاتی بخش دفاع) استفاده نکرده باشد.

متقاضیان واجد شرایط مذکور حداکثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 96/3/16 به دبیرخانه مرکزی دانشگاه مراجعه نمایند.

فراخوان امريه خدمت وظيفه عمومي وزارت علوم براي دانشجويان  دانش آموخته کارشناسي ارشد و دکتري تخصصي