اعزام 10 دانشجوی دوره دکتری دانشگاه برای استفاده فرصت تحقیقاتی در سال های 95 و 96

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جواد چراغی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه از اعزام 10  دانشجوی دوره دکتری برای استفاده از فرصت کوتاه تحقیقاتی خبر داد و اظهار داشت: در سال 95 و 96 با تشکیل پرونده و اعزام  10 دانشجوی منتخب دانشگاه در رشته های فقه و مبانی حقوق اسلامی، علوم قرآن و حدیث، زراعت، اصلاح نباتات (ژنتیک مولکولی و مهندسی ژنتیک)، شیمی، آموزش زبان انگلیسی و جنگلداری برای استفاده از فرصت کوتاه تحقیقاتی به مرحله اجرا در آمده است.

دکتر چراغی در مورد شرایط دانشجویان منتخب برای استفاده از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی بیان داشت: دانشجویانی می­توانند از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی استفاده نمایند؛ که آزمون جامع را با موفقیت گذرانده، طرح پیشنهادی رساله دکتری وی تصویب شده باشد، در زمینه ای، هم راستا با موضوع رساله دکتری خود از یک دانشگاه یا موسسه معتبر نامه پذیرش را که به تایید گروه آموزشی مربوطه رسیده ارایه نماید و به هنگام اعزام حداکثر 3 سال از شروع تحصیل وی گذشته باشد؛ می­توانند از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی استفاده نمایند.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه افزود:  برای اعزام به خارج از کشور؛ دانشجو باید علاوه بر دارا بودن حد نصاب نمره 50 درصد از نمره زبان msrt یا نمره معادل آن از آزمون های معتبر دیگر مانند  tolimo،gre،ielts ،tofel، به تایید گروه تخصصی دانشگاه، باید مهارت لازم را نیز برای مکالمه در خارج از کشور داشته باشد.

دکتر چراغی تصریح کرد: با توجه به محدودیت سهمیه دانشگاه ها در شرایط مساوی؛ اولویت اعزام با دانشجویانی است که به تشخیص دانشگاه از سوابق علمی و پژوهشی بالایی برخوردار باشند.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه اضافه کرد: در حال حاضر دانشجویان برای ثبت نام باید یه سامانه سجاد که توسط سازمان دانشجویان وزارت علوم راه اندازی شده است؛ مراجعه نمایند و فقط درخواست هایی بررسی خواهد شد که از طریق این سامانه ثبت گردد.

اعزام 10 دانشجوي دوره دکتري دانشگاه براي استفاده فرصت  تحقيقاتي در سال هاي 95 و 96