شش جمله محوری، دکتر علی اکبری ریاست دانشگاه در جلسات و مناسبت های مختلف (در طی ده روز گذشته)

1- همکاران شریف اینجانب مجموعه ای منظم و معزز هستند.

2- هیچ کار، فعالیت و  برنامه ای در دانشگاه ایلام اتفاقی نیست، بلکه حاصل رایزنی، پی گیری، تعامل، برنامه ریزی و  اهتمام همکاران اینجانب است.

3- اساتید دانشگاه در رشته های مختلف از بهترین های ایران هستند.

4- در رقابت با دانشگاه های بزرگ ایران مثل امیر کبیر و در هنگامه ای که خیلی ها باور نداشتند؛ با تعامل، موقعیت سنجی و معرفی درست دانشگاه، موفق به جذب دانشجوی خارجی شدیم.

5- تمام برنامه ها و فعالیت های معاونت ها، دانشکده ها و مدیریت های دانشگاه بر اساس برنامه استراتژیک توسعه دانشگاه است.

6- موقعیت دانشگاه در استان ارتقاء یافته، که واگذاری تدوین سند آمایش استان به دانشگاه، برگزاری جلسه کمیته بحران استان با حضور دکتر نوبخت در دانشگاه و  توسعه ارتباط با صنعت استان از نشانه های آن است.

شش جمله محوري، دکتر علي اکبري رياست دانشگاه در جلسات و  مناسبت هاي مختلف (در طي  ده روز گذشته)