آگهی فراخوان مناقصه یک مرحله ای نظافت وخدمات پشتیبانی خوابگاه­های

دانشگاه ایلام در نظر دارد نظافت وخدمات پشتیبانی خوابگاه­های خود را از طریق مناقصـه عمومی یک مرحله­ای واگـذار نمایـد. از شرکت­های واجد شرایط دعوت می گردد جهت دریافت اسناد مناقصه از تاریخ 19 فروردین 1396 لغایت پایان وقت اداری 26 فروردین 1396 به سایت دانشگاه ایلام به نشانیwww.ilam.ac.ir  مراجعه نمایند.

شرایط مناقصه:

1- آیین نامه مالی معاملاتی دانشگاه­ها و مؤسسات پژوهشی کشور و کلیة شرایط عمومی پیمان که مغایر با آیین نامه موصوف نباشد بر این مناقصه حاکم است.

2- برآورد موارد پرداختی باید بر اساس قانون کار و طرح طبقه بندی مشاغل انجام شود.

3- حضور دائم نماینده شرکت در دانشگاه الزامی می باشد.

4- دانشگاه در رد یا قبول پیشنهادات مختار است.

5- هزینه چاپ وآگهی برعهده برنده مناقصه می باشد.

6- ارائه فرم خود اظهاری اعلام کارهای در دست اجرا و ظرفیت آماده به کار الزامی است.

7- امور مربوط به خدمات اداری و پشتیبانی جداگانه به یک شرکت واگذار می شود.

8-تاریخ شروع قرارداد افراد شرکت موقت از تاریخ 14 فروردین 1396 لغایت 10 تیر 1396 به مدت هشتاد و نه روز می باشد .

مهلت ارائه اسناد تحویلی پایان وقت اداری روز شنبه 26 فروردین 1396 می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر با تلفکس 2221635-0843 تماس حاصل فرمایید.

در یافت جدول اولاد اضافه کار ماموریت  موقت در ماه

نکات ضروری