سفر کاری رئیس دانشگاه به عراق

به گزارش روابط عمومی،  دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه در رأس هیأتی مرکب از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیر مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی به دعوت رؤسای دانشگاه‌های عراق به این کشور سفر می­کند.

از جمله برنامه این هیأت می‌توان به سخنرانی در افتتاحیه همایش بین المللی دانشگاه واسط، دیدار با مسئولین مؤسسه آموزشی الجامعه کوت، دیدار با رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، پی گیری تفاهم نامه منعقده فی ما بین دانشگاه ایلام و دانشگاه التقنی بغداد، دیدار با مسئولین دانشگاه بابل و امضاء و یادداشت تفاهم برای جذب دانشجو و بازدید از مؤسسه آموزشی نجف اشرف و بررسی زمینه­‌های جذب دانشجو اشاره کرد.

روابط عمومی دانشگاه برای عزیزان توفیق و سلامتی را آرزومند است

سفر کاري رئيس دانشگاه به عراق