آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در بین 10 آزمایشگاه برتر کشور قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر مهدیزاده معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با بیان اینکه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه به عنوان یکی از 10 آزمایشگاه برتر کشور معرفی گردید؛ اظهار داشت:  131 آزمایشگاه از دانشگاه های مختلف کشور عضو شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا) می باشند؛ که در همایش مدیران آزمایشگاه ها که در تاریخ96/1/30 در محل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد، 10 آزمایشگاه برتر کشور معرفی شدند، که آزمایشگاه مرکزی دانشگاه توانست در بین آنان  قرار بگیرد.

دکتر مهدیزاده افزود: این موفقیت نتیجه حمایت ها و تشویق های دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه­ و دکتر ملابهرامی معاون محترم پشتیبانی و منابع انسانی­ و حاصل زحمات جناب آقای دکتر طاهر پور ریاست سابق آزمایشگاه مرکزی، خانم سلطانی مدیر فعلی آزمایشگاه و سایر اعضای شورای محترم آزمایشگاه مرکزی و بخصوص تلاش شبانه روزی کارشناسان و کارکنان این آزمایشگاه است که توانسته ­اند زمینه ی تعامل بهتر دو قطب حوزه آزمایشگاهی؛ یعنی ارائه کنندگان خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی از یک سو و محققان­، پژوهشگران­،  صاحبان صنایع و دانشگاهیان سراسر استان رابعنوان مخاطب این خدمات  به خوبی فراهم آورند..

درادامه خانم مهندس مهنازسلطانی،مسئول آزمایشگاه مرکزی دانشگاه به وضعیت تجهیزات آزمایشگاه مرکزی اشاره کرد و  بیان داشت: در کمتر از 2 سال با برنامه ریزی، رایزنی و حمایت های انجام شده؛ آزمایشگاه مرکزی توانست­ استانداردهای لازمه را کسب نماید و به پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا مجهز شود که حاصل آن شکل گیری محیطی مناسب، ایمن و مجهز جهت ارائه خدمات با کیفیت و به موقع به متقاضیان می­ باشد.

خانم مهندس سلطانی خاطر نشان کرد: سامانه آزمایشگاه مرکزی به آدرس: ilam.ac.ir/dep/clab   طراحی شده، که برای کلیه ی کاربران قابل دسترسی است؛ که شرح تجهیزات موجود، خدمات قابل ارائه و سایر اطلاعات مربوطه در آن ارائه گردیده است.

آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در بين 10 آزمايشگاه برتر کشور قرار گرفت