برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکتری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر چراغی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه با بیان اینکه آزمون جامع دانشجویان دکتری دانشگاه در اردیبهشت ماه برگزار گردید؛ اظهار داشت: با برنامه­ریزی انجام گرفته و بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه ایلام؛ آزمون جامع دانشجویان دکتری در دوازده  رشته شامل: فلسفه و کلام اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، علوم قرآن و حدیث، زبان و ادبیات فارسی، ادبیات انگلیسی، شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی معدنی، زراعت، اصلاح نباتات، علوم جنگل و علوم دامی در اردیبهشت ماه برگزار گردید.

دکتر چراغی افزود: در این آزمونها 36 دانشجو بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه شرکت داشتند که نتایج آن در آینده خیلی نزدیک از طرف دانشکده­ها اعلام خواهد شد.

برگزاري آزمون جامع دانشجويان دکتري دانشگاه