انتخاب خانم اکرم ولی پور دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه بعنوان جوان علمی برتر استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه همزمان با روز میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان در برنامه ای از جوانان برتر استان تجلیل بعمل آمد، که سر کار خانم ولی پور دانشجوی دکترا رشته  شیمی تجزیه دانشگاه ایلام به عنوان جوام برتر استان انتخاب گردید.

این گزارش می افزاید: خانم ولی پور موفق به چاپ 8 عنوان مقاله­ IsI ، 2 عنوان مقاله علمی- پژوهشی، 1 عنوان کتاب و ثبت 2 اختراع  شده است.

در این مراسم که با حضور استاندار محبوب،رییس محترم دانشگاه و مدیران ارشد استان برگزار شد، از 17 جوانان برتر استان تجلیل بعمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه برای خانم ولی پور آرزوی موفقیت دارد.

انتخاب خانم اکرم ولي پور دانشجوي دکتري رشته شيمي تجزيه دانشگاه بعنوان جوان علمي برتر استان انتخاب خانم اکرم ولي پور دانشجوي دکتري رشته شيمي تجزيه دانشگاه بعنوان جوان علمي برتر استان