موفقیت سه تیم مناظرات دانشجویی دانشگاه ایلام درششمین دوره مناظرات دانشجویی استان

ششمین دوره مسابقات استانی  مناظرات دانشجویی نشان خواجه نصیرالدین طوسی به همت جهاد دانشگاهی واحد ایلام، و با حضور 22 تیم  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مناظرات که از تاریخ 11 اردیبهشت و به مدت یک هفته برگزار شد 6 تیم از دانشگاه ایلام حضور داشت،  که سه تیم( اخا، هانا، اعتدال)  به مرحله نیمه نهایی این دوره راه یافتند.

تیم جنبش اخا با ترکیب "خانم رستمی، خانم منصوری و آقای پیمان قصریبه" مقام دوم  و در رده بندی هم تیم هانا با ترکیب "امید رستمی، خانم بسطامی و خانم کوثرسعادتی" مقام سوم و تیم اعتدال  با ترکیب "خانم نوری، خانم مختاری، آقای فرجی و آقای عزیزپور" مقام چهارم این مسابقات را کسب کردند.

لازم به ذکر است سه تیم اول این مسابقات به مرحله منطقه ای راه یافتند.

موفقيت سه تيم مناظرات دانشجويي دانشگاه ايلام  درششمين دوره مناظرات دانشجويي استان موفقيت سه تيم مناظرات دانشجويي دانشگاه ايلام  درششمين دوره مناظرات دانشجويي استان