برگزاری آزمون های استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی و دستیاران سال 1395

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر جعفرمامی‌زاده، نماینده تام الاختیار دانشگاه از برگزاری آزمون­‌های استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی و دستیاران سال 1395 همزمان با کل کشور در دو نوبت صبح و عصر روز جمعه 94/12/21 در دانشگاه ایلام خبر داد.

نماینده تام الاختیار دانشگاه اظهار داشت: صبح جمعه تعداد 1363 نفر داوطلب در آزمون­ استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی که 497 نفر داوطلب زن دردانشکده فنی و مهندسی و 866 نفر داوطلب مرد در دانشکده ادبیات و علوم انسانی شرکت خواهند کرد.

وی افزود: همچنین عصر جمعه تعداد 119 نفر داوطلب در آزمون­ استخدامی متمرکز دستیاران در دانشکده ادبیات و علوم انسانی حضور خواهند داشت که تعداد 65 نفر داوطلب زن و 54 نفر دوطلب مرد در این آزمون شرکت می نمایند.

برگزاري آزمون هاي استخدامي متمرکز دستگاه‌هاي اجرايي و دستياران سال 1395