آخرین مهلت ثبت نام مسابقه ملی نانو

دکتر محمود روشنی، رئیس دانشکده علوم پایه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی بیان داشت:به اطلاع دانشجویان عزیز و علاقه مندان به علم  فناوری نانو می­رساند که ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای پیشبرد اهداف خود جهت آموزش این فناوری نوین هر ساله سعی در برگزاری مسابقه ملی نانو دارد و با توجه به علاقه مندی دانشجویان دانشگاه ایلام به شرکت در این مسابقه و کثرت افراد ثبت نامی خوشبختانه و با توکل به خداوند سبحان، اردیبهشت ماه سال 1395 شاهد برگزاری این مسابقه ملی در دانشگاه خواهیم بود.

رئیس دانشکده علوم پایه افزود: از دانشجویان علاقه­مند به شرکت در مسابقه دعوت می شود که قبل از حضور در  محل ثبت نام آزمون به آدرسwww.edu.nano.ir مراجعه نموده و جهت عضویت در ستاد اقدام نمایند. (آخرین مهلت ثبت نام: 28 اسفند 1394)

دکتر روشنی با بیان این که کارگاه آموزشی جهت معرفی منابع و آشنایی بیشتر دانشجویان متقاضی شرکت در آزمون توسط مدرسین مورد تائید ستاد نانو برگزار خواهد شد محل‌های ثبت نام را دفتر گروه شیمی و ساختمان محل برگزاری کلاس‌های دانشکده علوم پایه در طبقه زیر زمین، آزمایشگاه الکتروشیمی معرفی نمود.

منبع آزمون نانو

آخرين مهلت ثبت نام مسابقه ملي نانو