آزمون ورودی دوره دکترای نیمه متمرکز (phd) سال 1395 در دانشگاه ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ، آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز(phd) سال 1395 همزمان با سراسر  کشور در 120 کد رشته در دانشکده های فنی و مهندسی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام برگزار شد.

دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه ایلام از روند برگزاری این آزمون بازدید نمود، در این بازدید نماینده سازمان سنجش، دکتر دانشفر، معاون آموزشی و دکتر مامی زاده، نماینده تام الاختیار دانشگاه وی را همراهی نمودند.

شایان ذکر است تعداد کل داوطلبان این آزمون 1776 نفر متشکل از 722 زن و 1054 مرد بودند.

آزمون ورودي دوره دکتراي نيمه متمرکز (phd) سال 1395 در دانشگاه ايلام برگزار شد. آزمون ورودي دوره دکتراي نيمه متمرکز (phd) سال 1395 در دانشگاه ايلام برگزار شد. آزمون ورودي دوره دکتراي نيمه متمرکز (phd) سال 1395 در دانشگاه ايلام برگزار شد. آزمون ورودي دوره دکتراي نيمه متمرکز (phd) سال 1395 در دانشگاه ايلام برگزار شد.