عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان داور ممتاز ژورنال RENEWABLE AND SUSTAINABLE ENERGY REVIEWS معرفی شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر جمال خدا کرمی عضو هیأت علمی دانشکده فنی‌ومهندسی دانشگاه  برای یک دوره 2 ساله به عنوان داور ممتاز ژورنال RENEWABLE AND SUSTAINABLE ENERGY REVIEWS معرفی شد.

دکتر خداکرمی در این ژورنال که دارای ضریب ارجاع بالا در رشته مهندسی و انرژی است 32 مقاله علمی را در سال‌های 2015 و 2014  داوری نمود. این ژورنال ضمن تقدیر از دکتر خداکرمی وی را جزء 10 درصد داور برتر خود معرفی نمود.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان و جامعه دانشگاهی آرزوی موفقیت می‌نماید.