عضویت دانشجوی فعال فرهنگی دانشگاه در کمیسیون جشنواره ملی حرکت

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر محمدرضا شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی از موفقیت آقای پژمان لطفی دبیر شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در کسب دبیری انجمن های علمی دانشجویی منطقه 5 کشور خبرداد، معاون فرهنگی دانشگاه افزود: در هشتمین نشست شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشور در دانشگاه خلیج فارس(بوشهر) این فعال فرهنگی توانست به عنوان عضو کمیسیون جشنواره ملی حرکت انتخاب شود.

دکتر شیرخانی با تبریک این موفقیت به جامعه دانشگاهی برای دانشجویان عزیز آرزوی موفقیت نمود.

عضويت دانشجوي فعال فرهنگي دانشگاه در کميسيون جشنواره ملي حرکت عضويت دانشجوي فعال فرهنگي دانشگاه در کميسيون جشنواره ملي حرکت