رئیس دانشگاه ایلام: از رسالت های اصلی دانشگاه تربیت دانشجویانی عالم، سالم، چند بعدی، دارای تفکر آکادمیک و آگاه به مباحث روز است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، آیین تجلیل از دانشجویان ورزشکار دانشگاه با حضور دکتر علی‌اکبری، رئیس دانشگاه، معاونین، رؤسای دانشکده‌ها، اعضای هیأت علمی و استقبال پرشور دانشجویان عزیز در سالن آیت الله حیدری برگزار شد.

رئیس دانشگاه ایلام گفت: تربیت دانشجویانی عالم، سالم، چند بعدی، دارای تفکر آکادمیک و آگاه به مباحث روز از رسالت های اصلی دانشگاه است.

دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه ایلام  در آیین تجلیل از دانشجویان مدال آور مسابقات ورزشی منطقه 8 دانشگاه های کشور و هجدهمین المپیاد ورزشی درون دانشگاهی بیان داشت: در راستای تبدیل شدن دانشگاه ایلام به گرانیگاه فعالیت های مختلف فرهنگی، ورزشی، اقتصادی، اجتماعی باید چنین دانشجویانی تربیت شوند
وی اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه ایلام علاوه بر مسائل آموزشی و فرهنگی در بخش ورزش های همگانی نیز همواره جز دانشگاه های برتر کشور هستند و هر ساله در جشنواره های ورزشی خوش درخشیده است

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه ایلام نیز در این آیین گفت: با این وجود دانشجویان دانشگاه ایلام 7 برابر نسبت به سال گذشته مقام در مسابقات کسب کردند
مژگان صالحی پور افزود: تیم فوتبال پسران، تیم بدمینتون پسران، تیم کشتی، تیم هندبال پسران، تیم تکواندو پسران و تیم فوتسال دختران این دانشگاه امسال موفق به کسب کسب قهرمانی در مسابقه های مختلف شدند
در پایان این آیین از نفرات و تیم های اول تا سوم رشته های ورزشی دانشجویان، کارکنان دانشگاه و همچنین فعالان ورزش رسانه ای تجلیل شد

رئيس دانشگاه ايلام: از رسالت هاي اصلي دانشگاه تربيت دانشجوياني عالم، سالم، چند بعدي، داراي تفکر آکادميک و آگاه به مباحث روز است. رئيس دانشگاه ايلام: از رسالت هاي اصلي دانشگاه تربيت دانشجوياني عالم، سالم، چند بعدي، داراي تفکر آکادميک و آگاه به مباحث روز است. رئيس دانشگاه ايلام: از رسالت هاي اصلي دانشگاه تربيت دانشجوياني عالم، سالم، چند بعدي، داراي تفکر آکادميک و آگاه به مباحث روز است. رئيس دانشگاه ايلام: از رسالت هاي اصلي دانشگاه تربيت دانشجوياني عالم، سالم، چند بعدي، داراي تفکر آکادميک و آگاه به مباحث روز است. رئيس دانشگاه ايلام: از رسالت هاي اصلي دانشگاه تربيت دانشجوياني عالم، سالم، چند بعدي، داراي تفکر آکادميک و آگاه به مباحث روز است. رئيس دانشگاه ايلام: از رسالت هاي اصلي دانشگاه تربيت دانشجوياني عالم، سالم، چند بعدي، داراي تفکر آکادميک و آگاه به مباحث روز است. رئيس دانشگاه ايلام: از رسالت هاي اصلي دانشگاه تربيت دانشجوياني عالم، سالم، چند بعدي، داراي تفکر آکادميک و آگاه به مباحث روز است.