دانشگاه ایلام، میزبان مرحله‌ منطقه‌ای پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

دکتر محمدرضا شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی بیان داشت: مرحله‌ی منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور تیم‌هایی از 7 استان منطقه مرکزی در دانشگاه ایلام برگزار می‌شود.

وی بابیان اینکه دانشگاه ایلام میزبان استان‌های منطقه مرکزی و جنوب غربی کشور است گفت: مرحله‌ی منطقه‌ای پنجمین دوره‌ی مسابقات مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه‌نصیرالدین طوسی در هفته‌ی پایانی مهرماه سال جاری با شرکت 64 تیم در 4 منطقه منتخب شامل تهران، خراسان رضوی، زنجان و ایلام برگزار می‌شود که دانشگاه میزبان استان‌های لرستان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، فارس، همدان و اصفهان است.

شایان ذکر است این مسابقات را جهاد دانشگاهی به میزبانی دانشگاه ایلام برگزار می کند که سه دوره‌ی اول مسابقات در سال‌های 91 تا 93 به‌صورت متمرکز و یک مرحله‌ای در تهران برگزار می‌شد اما از دوره‌های چهارم و پنجم در سال گذشته و امسال مسابقات در سه سطح استانی، منطقه‌ای و ملی برگزار می‌شود.

دانشگاه ايلام، ميزبان مرحله‌ منطقه‌اي پنجمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران دانشگاه ايلام، ميزبان مرحله‌ منطقه‌اي پنجمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران