برگزاری همایش بزرگ پیاده روی دانشگاه‎های استان

دکتر مژگان صالحی‌پور، مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی از برگزاری همایش بزرگ  پیاده روی دانشگاه‎های استان خبر داد و برنامه ‌های هفته تربیت بدنی در دانشگاه ایلام را تشریح کرد.

مدیر اداره تربیت بدنی از برگزاری همایش بزرگ پیاده روی دانشگاه‎های استان  با حضور اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های استان به میزبان دانشگاه ایلام خبر داد و گفت:  این همایش پیاده روی با هدف توسعه و گسترش فرهنگ ورزش در بین دانشگاهیان و ایجاد شادابی و نشاط بین دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار می شود.این همایش از ساعت 8 صبح سه شنبه 27 مهرماه آغاز خواهد شد.

دکتر صالحی‌پور با دعوت از اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان برای شرکت در برنامه‌های هفته  گرامیداشت  تربیت بدنی،شعار دانشگاه را دراین هفته،دانشجو، مهر و سلامتی اعلام کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه وتوانمندی‌های اداره تربیت بدنی در محل جنب اداره تربیت بدنی از تاریخ 27/7/1395 ، برگزاری مسابقه بولینگ با پا و مسابقه ویژه معلولین، ویژه دانشجویان دختر، در محل محوطه روباز مورخ 27/7/95 ساعت 17:30، برگزاری مسابقه بولینگ با پا و مسابقه ویژه معلولین، دانشجویان پسر، در محل محوطه در محل روباز مورخ 28/7/95 ساعت 17:30، برگزاری اردوی کوهنوردی ویژه کارکنان واساتید( آآقایان) مورخ 29/7/95 ساعت 7 صبح، مسابقه بولینگ با پا، ویژه کارکنان واساتید(آقایان) مورخ 1/8/95 ساعت 15-16:30 و مسابقه بولینگ با پا، ویژه کارکنان واساتید(خانم ها) در محل اداره تربیت بدنی مورخ 2/8/95 ساعت 12:30-13:30 از برنامه های این هفته است.

برگزاري همايش بزرگ  پياده روي دانشگاه‎هاي استان