اردو توجیهی دانشجویان جدید الورود برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، اردو توجیهی دانشجویان دختر جدید الورود به منظور آشنایی این عزیزان با قوانین، آیین‌نامه‌ها و مدیران قسمت‌های مختلف دانشگاه با حضور دکتر علی‌اکبری، رئیس دانشگاه، دکتر شیرخانی، معاون فرهنگی واجتماعی، دکتر نعمتی، معاون دانشجویی، حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نماینگی مقام معظم رهبری،دکتر مامی‌زاده مدیر آموزش و دکتر امامی‌پور مدیر فرهنگی در منطقه تفریحی خوران ایوان برگزارشد.

شایان ذکر است معرفی کانون‌های دانشجویی و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ از دیگر برنامه‌های اردوی توجیهی دانشجویان دانشگاه ایلام بود.

اردو توجيهي دانشجويان جديد الورود برگزار شد اردو توجيهي دانشجويان جديد الورود برگزار شد اردو توجيهي دانشجويان جديد الورود برگزار شد اردو توجيهي دانشجويان جديد الورود برگزار شد