مراسم دهه اول محرم/ شب دوم

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، مراسم دهه اول محرم به همت هیئت حضرت علی‌اکبر علیه السلام در مسجد الغدیر دانشگاه برگزار می شود.

مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان در دانشگاه با قرائت قران، سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه، روضه، سینه زنی وقرائت زیارت عاشورا همره خواهد بود.

گفتنی است، سرویس ایاب و ذهاب برای دانشجویان دختر ساکن خوابگاه‌های دانشجویی امام علی(ع)، حضرت زینب(س)، عفت و سنا از ساعت 19:30  و همچنین سرویس ایاب و ذهاب برای دانشجویان پسر ساکن خوابگاه‌های شهید مطهری، شهید رضایی‌نژآد، شهید ورمزیار و شهید اختیار زاده  از ساعت 19:45 آماده حرکت به سمت مسجد دانشگاه می باشد.