تیم فوتسال دانشگاه قهرمان مسابقات گرامیداشت دهه فجر شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، یک دوره مسابقه فوتسال به مناسبت گرامیداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بین ادارات استان به میزبانی دانشگاه ایلام و همکاری هیأت ورزش‌های همگانی با شرکت 8 تیم در دو گروه با نظارت هیئت فوتبال ایلام برگزار شد که در پایان تیم دانشگاه ایلام مقام اول و تیم‌های برق و نفت و گاز بیجار به ترتیب مقام دوم و سوم مسابقات را کسب کردند.

شایان ذکر است بازیکنان تیم فوتسال دانشگاه را آقایان طاهر شکروندی، طیب سیفی، جمال جعفری، وحید شرفی، مجید میراب بالو، کریم صیدی، کامران نیازی، حسین محمدی، سعید نوروزی، روح الله شامحمدی، جعفر زرگوشی  تشکیل می دهند و سعید مرادی عهده دارمربیگری تیم بود.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را تبریک می گوید.