تاکید رئیس قرارگاه راهیان نور دانشجویی بر ضرورت پررنگ شدن نقش بی بدیل استان ایلام در دفاع مقدس

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، جلسه استانی ستاد راهیان نور دانشجویی استان ایلام، امروز با حضور رؤسای دانشگاه های استان، و معاونین فرهنگی و دانشجویی، و مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه های ایلام در دفتر فرماندهی سپاه امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد.
در این نشست دکترمحمد علی اکبری، رئیس قرارگاه راهیان نور دانشجویی، گفت: تقویت، بهسازی و رسیدگی به یادمان های استان یکی از مباحث اصلی در راهیان نور است.
وی با اشاره به ضرورت پررنگ شدن نقش بی بدیل استان ایلام در دفاع مقدس، اظهار داشت: اجرای برنامه های ملی  در یادمان های دفاع مقدس استان، بسیار می تواند در شناساندن ایلام به عنوان محور دفاع در 8 سال جنگ تحمیلی مؤثر باشد.
رئیس دانشگاه ایلام، تصریح کرد: برای تقویت اردوهای راهیان نور، بالابردن کیفیت برنامه ها، مستند سازی، توجه به اجرای برنامه های ویژه و رفع مشکلات مطرح شده از سوی دانشجویان اعزامی بسیار حائز اهمیت است.
در ادامه این نشست دانشگاه های مختلف به آمادگی خود در اجرای اردوهای راهیان نوراشاره، و بزرگترین مشکل را در کمبود سرانه دانشجویی و بودجه های فرهنگی اعلام کردند.

تاکيد رئيس قرارگاه راهيان نور دانشجويي بر  ضرورت پررنگ شدن نقش بي بديل استان ايلام در دفاع مقدس تاکيد رئيس قرارگاه راهيان نور دانشجويي بر  ضرورت پررنگ شدن نقش بي بديل استان ايلام در دفاع مقدس