اولین رساله دکتری دانشکده الهیات و معارف اسلامی با موفقیت دفاع شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، رساله دکتری،  حسن رهبر در گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه با عنوان نقد روش شناختی نظام فکری صدرالمتالهین به راهنمایی دکتر شمس الله سراج، عضو هیات علمی دانشگاه ایلام، دکتر سید یحیی یثربی، استاد دانشگاه علامه تهران و از اساتید برجسته فلسفه و عرفان کشور و نیز با مشاوره دکتر رضا رضازاده، عضو هیات علمی دانشگاه ایلام با موفقیت دفاع شد.
شایان ذکر است داوری این رساله را دکتر رضا اکبری، استاد دانشگاه امام صادق، دکتر حسن ابراهیمی، دانشیار دانشگاه تهران و دکتر مجید ضیایی، استادیار دانشگاه ایلام بر عهده داشتند که سه ساعت به طول انجامید.
 نگارنده این رساله آن را حاصل تلاش 3 ساله با همفکری اساتید راهنما و مشاور دانست که به لحاظ موضوعی مشابه آن تاکنون در کشور کار نشده است.

اولين رساله دکتري دانشکده الهيات و معارف اسلامي با موفقيت دفاع شد.