اطلاعیه شناسه کاربری یکتا(UID)

قابل توجه کلیه کاربران اینترنت دانشگاه

با توجه به راه اندازی فاز اول سیستم یکپارچه احراز هویت کاربران در دانشگاه ایلام، به اطلاع می رساند از تاریخ 16 اسفند 1395 سیستم اینترنت وایرلس داخل دانشگاه الزاماً از طریق پروتکل 802.1x   قابل استفاده می باشد و تمامی کاربران تنها از طریق شناسه کاربری یکتای خود میتوانند از سیستم وایرلس دانشگاه استفاده نمایند.

برای تمامی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه شناسه کاربری یکتا(UID) تعریف شده است و برای فعال سازی شناسه لازم است تا اطلاعات خود را در سامانه تکمیل نمایند. برای تغییر و یا دریافت رمز جدید نیز بخش مربوطه در این سامانه ایجاد شده است.

شناسه کاربری یکتا(UID) همان نام کاربری ورود به سیستم های رایانه های دانشگاه و یا نام کاربری سرویس پست الکترونیکی است.

تمامی دانشجویان دانشگاه جهت دریافت شناسه خود می توانند به سامانه مذکور و بخش "دریافت شناسه کاربری یکتا" مراجعه نمایند.

در هر زمان برای تغییر کلمه عبور می توانید از بخش مربوطه در سامانه مدیریت شناسه کاربری یکتا استفاده نمایید.

لازم به ذکر است است در فازهای بعدی و در آینده نزدیک برای استفاده از تمامی سامانه های دانشگاه نیاز به شناسه کاربری یکتا(UID ) خواهید داشت.

ورود به سامانه مدیریت شناسه کاربری یکتا