همایش اقتصاد مقاومتی با تاکید بر بیمه و تامین اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، همایش اقتصاد مقاومتی با تاکید بر بیمه و تامین اجتماعی در دانشگاه ایلام برگزارشد.

دکتر محمدرضا شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در همایش اظهار داشت: امروزه وظیفه همه ما گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و پرداختن به این مطالبه است.در ادامه دکتر کریم زاده نماینده محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور در سخنانی به گزارش سازمان تامین اجتماعی  و نقش آن در پیشبرد اهداف نظام و اقتصاد مقاومتی پرداخت، سپس دکتر شایان مدیرگروه اقتصاد دانشگاه ایلام در سخنانی اقتصاد مقاومتی را الگویی مناسب برای نجات اقتصاد دانست و وظیفه همگان را در عملیاتی کردن آن بسیار حیاتی دانست.

شایان ذکر است این همایش  با همکاری سازمان تامین اجتماعی استان ومعاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه ایلام برگزار شد.

همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي برگزار شد. همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي برگزار شد. همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي برگزار شد. همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي برگزار شد. همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي برگزار شد. همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي برگزار شد.