کارگاه آموزشی حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی،  کارگاه آموزشی حفاظت آزمون‌های سازمان سنجش به دعوت دکتر کرمشاهی مسئول حفاظت آزمون استان ایلام با حضور آقایان نوروزی و دکتر پیران معاون و مدیر برنامه ریزی اداره کل حراست سازمان سنجش، قائم مقام حفاظت آزمون استان ایلام، مسئولین و کارشناسان حفاظت آزمون شهرستان‌های با همکاران حفاظتی و اجرایی دانشگاه برگزار شد.

شایان ذکر است در این کارگاه یک روزه بحث امنیت و حفاظت از آزمون در پنج بخش بازرسی بدنی، تطبیق عکس، تخلفات سازمان یافته، تخلفات مربوط به شبکه­ های اجتماعی، حفاظت از مخازن مورد بحث و بررسی قرار گرفته و   راه­های پیشگیری از بروز تخلفات ارائه گردید.

كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد. كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد. كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد. كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد. كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد. كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد. كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد. كارگاه آموزشي حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش كشور در دانشگاه برگزار شد.