دانشگاه ایلام میزبان مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های منطقه 5 کشور است

مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام گفت: دانشگاه ایلام، میزبان سومین نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 5 کشور است.

فرهاد فتاحی مدیرروابط عمومی دانشگاه ایلام، ضمن اعلام این خبر گفت: دانشگاه ایلام  روز چهارشنبه 12 خرداد ماه  میزبان مدیران و کارشناسان  روابط عمومی‌های دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 5 کشور می باشد.

وی افزود دکتر مهدخت بروجردی، مشاور محترم وزیر علوم و مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  مهمان ویژه این جلسه خواهند بود.

شایان ذکر است  در نشست 18 شهریور 1394 فرهاد فتاحی، مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام با کسب اکثریت آرا به عنوان دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 5 کشور انتخاب شد.

دانشگاه ايلام ميزبان مديران  و کارشناسان روابط عمومي‌هاي منطقه 5 کشور است