تیم دانشگاه قهرمان مسابقات کشتی آزاد دانشگاهی استان شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، مسابقات کشتی آزاد و فرنگی هیات ورزش های دانشگاهی استان ایلام با حضوردانشگاه های ایلام ،پیام نور،علمی کاربردی،علوم پزشکی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سالن جهان پهلوان تختی  دانشگاه ایلام برگزارشد.

در رشته کشتی آزاد دانشگاه ایلام با اقتدار توانست مقام اول این مسابقات را به خود اختصاص دهد وتیم‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی وپیام نور مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.

همچنین دررشته کشتی فرنگی تیم دانشگاه توانست مقام سوم این دوره از رقابت‌ها راکسب نماید ودانشگاه‌های علمی کاربردی ودانشگاه های علوم پزشکی مقام‌های مقام اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

تيم دانشگاه قهرمان مسابقات کشتي آزاد دانشگاهي استان شد تيم دانشگاه قهرمان مسابقات کشتي آزاد دانشگاهي استان شد