دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه 5 کشور معرفی شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، آقای فضل ا... ایرجی کجوری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  با توجه به انتخابات انجام  گرفته در گردهمایی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها منطقه 5 کشور در فروردین 1395 آقای دکتر حمیدرضا امامی پور، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را برای مدت 2 سال به عنوان دبیر شورای مدیران فرهنگی و مدیران اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه 5 کشور منصوب نمود.

روابط عمومی دانشگاه برای دکتر امامی‌پور و مجموعه معاونت فرهنگی آرزوی موفقیت می نماید.

در این حکم  آمده است.

برادر ارجمند جناب آقای دکتر حمیدرضا امامی‌پور

مدیر محترم فرهنگی دانشگاه ایلام

امید است با توجه به شایستگی‌ها، تجارب مفید و حسن سابقه در همکاری و همراهی معاونان و مدیران محترم حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی و دانشگاه‌ها بویژه در سطح منطقه 5 در خدمت شایسته و ارزنده به جامعه دانشگاهی براساس اهداف و سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه‌های  کشور موفق باشید.

دبير شوراي مديران فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي منطقه 5 کشور معرفي شد