باز هم همه آمده بودند

امسال بازهم جهان در حالی حضور میلیونی، حماسی و انقلابی ملت بزرگ ایران را به خود دید که مسلمانان عالم در حمایت از مظلومان فریاد مرگ بر استکبارسر دادند تا سیلی محکمی به استکبار جهانی زده و با آرمان آزادی قدس شریف تجدید میثاق کنند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، هیئت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه همراه با مردم ولایت مدار استان ایلام در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.

دانشگاهیان همگام با  تمامی اقشار با فریاد شعارهایی خواستار حمایت از مردم مظلوم و کودکان بی گناه یمن و غزه، عراق و سوریه شدند و در این مراسم با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار برخورد جدی سازمان های بین المللی با جنایت های داعش در منطقه شدند.

باز هم همه آمده بودند، مردم ایلام، مهران، ملکشاهی، ایوان، بدره، دره شهر، آبدانان، دهلران، سیروان و چرداول همه به خیابان ها آمده بودند تا نشان دهند که همواره در حمایت از حق و مظلومان در برابر استکبار جهانی ایستاده اند.

سخنرانی این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید صدرالدین شریعتی رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی بود.

باز هم همه آمده بودند باز هم همه آمده بودند باز هم همه آمده بودند باز هم همه آمده بودند باز هم همه آمده بودند باز هم همه آمده بودند