جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، مراسم ازدواج دانشجویی با حضور دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ، دکتر عدالتی معاون دانشجویی دانشگاه، حجت‌الاسلام مراد ویسی، کارشناس مسائل خانواده، دکتر ملکی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی و حضور پرشور دانشجویان دانشگاه در سالن آیت‌الله حیدری برگزار شد.

زوج‌های دانشجوی بعداز قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی در میان تشویق حاضران وارد سالن شدند و دانشجویان به احترام این عزیزان ایستاده از آنها استقبال کردند.

این برنامه با همت بسیج دانشجویی برگزار شد و بخش‌های متنوعی چون اجرای مسابقه‌برای زوج‌ها، اهداء هدیه به دانشجویان برتر مسابقات دانشجویی، سخنرانی حجت‌الاسلام مراد ویسی، مولودی خوانی و اهداء هدیه به زوج‌های دانشجو از برنامه‌های این جشن بود.