دانشجویان دختر به حرم منور رضوی مشرف می شوند

در گفتگوی خبرنگار  روابط عمومی با دکتر محمدرضا شیرخانی، معاون  فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از ثبت نام 710 دانشجوی دانشگاه برای حضور در اردوی مشهد مقدس خبر داده شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار داشت: با فراخوان این معاونت در خصوص برگزاری اردوی 6 روزه مشهد مقدس ویژه دانشجویان دختر 710 دانشجوی برای زیارت حرم امام رضا علیه السلام اعلام آمادگی کردند که با قرعه کشی بین این عزیزان تعداد 135 نفر عازم این سفر خواهند شد.

دکتر شیرخانی با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته با معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در خصوص این سفر معنوی گفت: از بین دانشجویان انتخاب شده تعداد 76 نفر تاکنون  به حرم منور رضوی مشرف نشده اند و 25 نفر هم برای دومین بار راهی بارگاه ملکوتی امام رضا علیه السلام می شوند که برنامه‎های متنوعی برای این عزیزان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: مراسم بدرقه 27 دیماه ساعت 21 در جوار گلزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار خواهد شد و همچنین در حال برنامه ریزی سفر دانشجویان پسر به مشهد مقدس هستیم.

لیست اسامی دانشجویان دختر اردوی مشهد مقدس

دانشجويان دختر به حرم منور رضوي مشرف مي شوند