سفر مشاور وزیر علوم به ایلام

به گزارش  خبرنگار روابط عمومی ، دکتر مهدخت بروجردی مشاور وزیر و مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم عصر امروز به منظور حضور در همایش  ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتی وارد ایلام خواهد شد.

شایان ذکر است با همکاری دانشگاه ایلام و اداره کل ارشاد اسلامی استان ایلام،  همایش یک روزه ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتی فردا چهارشنبه 95/11/6 با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی ادرات استان و اصحاب رسانه در دانشگاه ایلام برگزار می شود که ارتقاء سطح علمی و افزایش ارتباطات مسئولان و کارشناسان روابط عمومی ادارات و سازمان‌های استان،  ایجاد ارتباط و تعامل بهتر و بیشترو آشنائی آنان با راه‌های مؤثر در ارتباطات بهتر با ارباب رجوع از اهداف برگزاری این سمینار یک روزه است.

سفر مشاور وزير علوم به ايلام