برگزاری 1162 امتحان پایان ترم در دانشگاه

دکتر محسن توکلی، سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی از اعضاء هیأت علمی، دانشجویان و کارشناسان آموزشی به خاطر سپری کردن ترمی پر از تلاش و نشاط تشکر کرد و  با اشاره به اتمام نیم سال تحصیلی اظهار داشت: دانشجویان پس از انجام ارزیابی کیفیت تدریس اساتید از شنبه 1395/10/4 می توانند با مراجعه به وب سایت آموزشی دانشگاه کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایند.

دکتر توکلی با اشاره به اینکه کارت ورود به جلسه بدون مهر آموزش دانشکده‌ها فاقد اعتبار است، افزود: 1162 امتحان پایان ترم  از تاریخ 11 لغایت 26 دیماه  در دانشگاه برگزار می شود  که 7 امتحان مربوط به دانشجویان مقطع کاردانی، 785 امتحان مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی، 324  امتحان مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و 46 امتحان مربوط به دانشجویان مقطع دکتری است.

سرپرست اداره آموزش دانشگاه ایلام، اضافه کرد:  امتحانات عمومی با همکاری دانشکده‌ها بصورت هماهنگ و امتحانات تخصصی بصورت مجزا در دانشکده‌ها برگزار می شوند و کلاس های درس تا 8 دی ماه بقرار است.
دکتر توکلی با بیان اینکه نمرات دانشجویان حداکثر 10 روز پس از پایان امتحانات توسط اساتید در وب سایت آموزشی دانشگاه ثبت می‌گردد، تصریح کرد: دانشجویان حتماً آخرین تغییرات برنامه امتحانات را از آموزش دانشکده‌ها دریافت نمایند تا در جریان تغییرات احتمالی قرار گرفته و در زمان اعلام شده به محل برگزاری امتحانات مراجعه نمایند.

برگزاري 1162 امتحان پايان ترم در دانشگاه