برگزاری همایش ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتی

فرهاد فتاحی، مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام، از برگزاری همایش  ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتی در دانشگاه ایلام خبر داد و گفت:  با همکاری دانشگاه ایلام و اداره کل ارشاد اسلامی استان ایلام،  همایش یک روزه ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتی در روز چهارشنبه 95/11/6 در سالن آمفی تئاتر آیت الله حیدری دانشگاه ایلام برگزار می شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این برنامه، افزود:  ارتقاء سطح علمی و افزایش ارتباطات مسئولان و کارشناسان روابط عمومی ادارات و سازمانهای استان،  ایجاد ارتباط و تعامل بهتر و بیشترو آشنائی آنان با راههای مؤثر در ارتباطات بهتر با ارباب رجوع از اهداف برگزاری این سمینار یک روزه است.

فتاحی اظهار داشت: کارگاه ارتباطات  و رسانه ساعت 8 تا 12 و با مدرسی دکتر بروجردی، مشاور وزیر علوم و مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فرقانی  عضو هیأت علمی دانشگاه علامه  و کارگاه اقتصاد مقاومتی با حضور دکتر عسگری و سایه میری از اعضاء هیئت علمی دانشگاه ایلام،  ساعت 14 الی 17 چهارشنبه 16 بهمن برگزار خواهد شد.

برگزاري همايش ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتي