برگزاری آزمون tolimo برای اولین بار در ایلام

معاون آموزشی دانشگاه ایلام از برگزاری آزمون tolimo فردا برای اولین بار در استان خبر داد.

دکتر مصطفی نعمتی، معاون آموزشی دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی اظهار کرد: فردا پنج‌شنبه 23 دی ماه آزمون tolimoدر دانشگاه ایلام برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه با پیگیری های ریاست محترم دانشگاه و معاونت آموزشی برای اولین بار این آزمون در ایلام برگزار می‌شود، تصریح کرد: قبل از این دانش پژوهان مجبور بودند برای شرکت در این آزمون به استان‌های دیگر سفر کنند.

معاون آموزشی دانشگاه ایلام محل برگزاری این آزمون را کتابخانه‌ی مرکزی دانشگاه اعلام کرد.

تولیمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization بوده که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می‌شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی است.

برگزاري آزمون tolimo براي اولين بار در ايلام