مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خبر داد: برگزاری 4 کارگاه آموزشی در دانشگاه ایلام

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، از برپایی 4 کارگاه آموزشی در حوزه‌های اخلاق، تدریس، پاسخگویی به شبهات دینی و خانواده موفق در دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین دکتر غلامرضا غیاثی، در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی، بیان داشت: کارگاه آموزشی راه‌های رسیدن به خانواده متکامل و موفق ویژه دانشجویان فعال فرهنگی در دانشگاه ایلام برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این کارگاه با حضور حجت‌الاسلام مستشاری از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود، افزود: این کارگاه آموزشی در سالن اجتماعات دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام  روز یکشنبه 14 آذر ساعت 17 برگزار می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌، همچنین از برگزاری کارگاه آسیب‌شناسی خانواده ویژه کارکنان دانشگاه خبر داد و گفت: این کارگاه آموزشی در سالن آمفی‌تئاتر  دانشگاه ایلام شنبه 13 آذر سال جاری در ساعت 10 و 30 دقیقه برگزار می‌شود.

دکتر غیاثی، سخنرانی با موضوع ازدواج آسان ویژه دانشجویان با حضور حجت‌الاسلام مستشاری در سالن آمفی‌تئاتر آیت‌الله حیدری دانشگاه ایلام روز شنبه 13 آذر ساعت  20 را از دیگر برنامه‌های دفتر نهاد در دانشگاه عنوان کرد.

وی از برگزاری کارگاه اخلاق تدریس و شاگرد پروری ویژه اساتید دانشگاه همراه با اعطای گواهی در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام روز شنبه ساعت 15 و 30 دقیقه خبر داد و گفت: همچنین کارگاه تخصصی پاسخگویی به شبهات دینی ویژه اساتید گروه معارف اسلامی با اعطای گواهی در سالن فرزانگان روز شنبه 13 آذر برگزار می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ایلام، در پایان خاطرنشان کرد: نشست نقش نماز و قرآن کریم در جامعه آرمانی ویژه دانشجویان فعال فرهنگی نیز سالن اجتماعات دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام روز یکشنبه 14 آذر ساعت 10 برگزار می‌شود.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه خبر داد: برگزاري 4 کارگاه آموزشي در دانشگاه ايلام