نشست علمی – تخصصی گروه گیاهپزشکی برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، اولین نشست علمی – تخصصی گروه گیاهپزشکی با همکاری اداره حفظ نباتات استان ایلام  با عنوان معرفی سموم و سیستمهای جدید سمپاشی در کنترل آفات و علف‌های هرز برگزار شد.

مهندس موسوی، نماینده شرکت بایر در این نشست  در رابطه با وضعیت سموم شیمیایی موجود در ایران و همچنین سموم جدید که توسط شرکت بایر به ایران وارد شده اند، نحوه استفاده از سموم، کالیبراسیون و نحوه اختلاط سموم مطالبی را بیان نمودند.

شایان ذکر است این نشست علمی از جمله همکاری‌های مشترک بین دانشگاه ایلام و سازمان کشاورزی استان بود که پاسخگویی به سوالات اعضاء هیأت علمی، کارکنان حفظ نباتات و دانشجویان بخش پایانی آن بود.

نشست علمي – تخصصي گروه گياهپزشکي برگزار شد نشست علمي – تخصصي گروه گياهپزشکي برگزار شد نشست علمي – تخصصي گروه گياهپزشکي برگزار شد نشست علمي – تخصصي گروه گياهپزشکي برگزار شد