دانشگاه ایلام میزبان سوگواره علمی، فرهنگی و هنری اربعین وِیژه دانشگاهیان کشور است

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، سوگواره علمی، فرهنگی و هنری اربعین وِیژه دانشگاهیان به میزبانی دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد.بخش‌های جشنواره شامل فرهنگی – ادبی، فضای مجازی، علمی – پژوهشی و هنری است.

علاقه‌مندان بخش فرهنگی ادبی سوگواره می‌توانند دل نوشته، خاطره و شعرهای خود را با موضوع اربعین به دبیرخانه‌ی سوگواره ارسال کنند.فضای مجازی این سوگواره شامل طراحی نرم‌افزارهای  کاربردی برای اندروید و کامپیوتر است.

علاقمندان می‌توانند کتاب، مقاله و پایان‌نامه‌های مرتبط با موضوع اربعین 4 سال اخیر خود را به بخش علمی – پژوهشی این سوگواره ارسال کنند.بخش هنری این سوگواره شامل عکس، نقاشی، نماهنگ، فیلم کوتاه، کلیپ، خوشنویسی و پوستر است.

مهلت ارسال آثار 20 بهمن 1395 و اختتامیه‌ی سوگواره در اسفندماه 1395 برگزار خواهد شد.علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کیفیت و چگونگی ارسال آثار به آدرس arbaeen.ilam.ac.ir مراجعه نمایند.

دانشگاه ايلام ميزبان سوگواره علمي، فرهنگي و هنري اربعين وِيژه دانشگاهيان کشور است