TOLIMO در دانشگاه برگزار می شود.

دکتر جواد مبرزایی، مسئول آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی ضمن اعلام برگزاری TOLIMO در دانشگاه ایلام از حمایت‌های هیئت رئیسه در کسب مجوز این آزمون قدردانی کرد و  بیان داشت : یکی از دغدغه‌های دانشجویان دکتری آزمون زبان انگلیسی است که با توجه به برگزاری در بعضی شهرها  دانشجویان دکتری دانشگاه و همچنین دانشجویان استان همواره مشکلاتی را به واسطه طی مسافت طولانی در روزهای تعطیل متحمل می شدند که با موافقت سازمان سنجش شاهد برگزاری TOLIMO در دانشگاه ایلام خواهیم بود.

تولیمو یا TOLIMO، مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization می باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی است و برگزار کنندگان آن از طرف سازمان سنجش کشور انتخاب می شوند.

TOLIMO در دانشگاه برگزار مي شود.